Kraamzorg Saskia Zorgt

Kraamzorg aangepast aan de zorgbehoefte van het moment! 

Welkom op de website van Kraamzorg Saskia Zorgt

Kraamzorg Saskia Zorgt is een zelfstandig ondernemer. Ik draag dus zelf zorg voor alles rondom jullie kraamzorg vanaf de inschrijving tot na de kraamtijd. Binnen mijn bedrijf staat goede zorg voorop. Omdat ik niet weet wat de tijd brengt rondom jullie uitgerekende datum heb ik altijd een groepje van collega’s die kunnen ondersteunen mocht dit nodig zijn. Zo is een back-up bij ziekte of andere oorzaken altijd vlot geregeld.

 

Wie is Kraamzorg Saskia Zorgt...

Ik, Saskia ben geboren in 1977. Huisje, boompje, beestje compleet met 2 kinderen. Ik ben sinds mei 1996 gediplomeerd (kraam)verzorgende. Met werkervaring op verschillende vlakken in de zorg, waarvan ruim 20 jaar in de kraamzorg. Vanaf mei 2014 werk ik als zelfstandig ondernemer.

Gezinnen omschrijven mij als zorgzaam, flexibel, gezellig, spontaan, positief, betrokken, lief, tomeloze inzet en parate kennis.

Ik ben lid van het KcKz wat betekent dat ik regelmatig bijscholingen volg m.b.t. mijn vakgebied.  

In 2018 geslaagd als draagdoek consulent, 2019 geslaagd voor de opleiding borstvoedingscoach, 2020  geslaagd voor de opleiding Natuurlijke Kraamzorg en juni 2023 heb ik het 2e jaar van de natuurlijke kraamzorg afgerond.

Op dit moment woon ik in Hendrik-Ido-Ambacht. Ik werk het liefst zo dichtbij mogelijk, zo kan ik de zorg dynamisch indelen en jullie van zeer persoonlijke zorg voorzien. Dat betekend dat ik zorgen aanneem in Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht. Woon je hierbuiten maar doch binnen een straal van 10 km van 3344 PT, neem contact op en dan overleggen we wat de mogelijkheden zijn. 

In november 2024 ga ik verhuizen naar Oud-Gastel.  Zoals ik eerder zei werk ik het liefst zo dicht mogelijk in de buurt om mijn cliënten optimaal zorg te verlenen zonder al te veel reistijd. Dat wil zeggen ongeveer 10-15 km vanaf postcodegebied 4751 KC. Valt je buiten dat gebied neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Deskundig op het gebied van Borstvoeding!! Maar ook met Flesvoeding ben je aan het goede adres. Zal altijd jouw keuze respecteren. 

Mijn grootste passie naast werken en natuurlijk mijn eigen gezin is het fotograferen van pasgeborenen en hun gezin!!


E-mailen
Bellen
Map
Info